Bloempotmannetjes

De Perfecte Planten voor Onze Drukke Levens: 3D Geprinte Bloempotmannetjes

In ons huis was het altijd een beetje leeg qua planten. Hoewel ik dol ben op planten, heb ik nooit echt groene vingers gehad. De standaard bloempotjes spraken me niet zo snel aan, dus ik was op zoek naar iets unieks voor een vetplantje of een ander plantje dat weinig verzorging nodig heeft.
Op een dag kwam ik een superleuk ontwerp tegen voor 3D geprinte bloempotmannetjes. Ik was op slag verliefd en kon niet wachten om mijn 3D-printer aan het werk te zetten.


Het 3D-printproces gebeurt door een bepaald soort draad, bekend als PLA, op te warmen en dan laag per laag te verhogen tot je de gewenste figuur hebt. Dit materiaal is perfect voor het maken van bloempotjes.

Het resultaat was nog leuker dan ik had durven dromen. De speelse, mensachtige vorm van de bloempotmannetjes maakt ze zo leuk om in huis te plaatsen. Ze passen bij elk interieur en elke keer dat ik een andere kleur probeerde, werd het resultaat leuker.

De bloempotmannetjes zijn klein, waardoor ze het perfecte formaat hebben voor vetplanten en andere kleine plantjes die weinig verzorging nodig hebben. Ik gebruik een plantenspray om de plantjes te verstuiven, wat vaak maar één keer per maand nodig is.


Dus daar heb je het, de perfecte planten voor onze drukke levens! Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of iemand die gewoon op zoek is naar een unieke manier om je huis op te fleuren, deze 3D geprinte bloempotmannetjes zijn de perfecte oplossing.
 
 
Terug naar blog